TruthMall 門戶 查看主題

法令紋醫美有冇效?幾多人試過?

發佈者: Yuky88 | 發佈時間: 2019-9-9 18:27| 查看數: 10119| 評論數: 7|帖子模式

我仲諗緊打針好, 定係做機
我知道打針一定得, 但又唔想膠面
而醫學美容儀器, 我驚效果唔明顯, 或做完之後過兩日條法令紋就變回原狀.

想睇下有冇姊妹試過法令紋醫美, 效果又如何.
如果做, 通常係用邊部機? 會唔會好痛? 有冇邊間唔係黑店可以推介?

我現時的法令紋情況:

法令紋醫美

法令紋醫美

最新評論

gracekaoricos 發表於 2019-9-10 12:31:36
其實而家既儀器真係好先進, 可以好有效果
當然要睇埋你年齡, 膚質, 同有冇去錯黑店
如果你六十五歲打後, 你要完全冇法令紋自然冇可能

你要小心一D黑店, 拖長黎做收多你幾次錢. 特別係大間既, 最好上網做多D功課
charlotteoly 發表於 2019-9-12 17:58:48
唔好打針, 治標唔治本

試下去bora beauty hk. 呢間野大眾評價最好, 同埋唔會拖長做.

佢地會做面部皮膚專業分析, 然後再決定用邊部機, 還是用兩部機幫你整
通常法令紋出現, 淨係做膠原槍係唔夠, 因為去唔到筋膜層, 所以要做埋無針埋線提升番個臉形

我比你睇下我既效果:

立即後生左十年
Yuky88 發表於 2019-9-12 18:43:49
charlotteoly 發表於 2019-9-12 18:42
唔好打針, 治標唔治本

睇個效果係幾好, 但會唔會好貴?
charlotteoly 發表於 2019-9-12 18:55:32
Yuky88 發表於 2019-9-12 18:43
睇個效果係幾好, 但會唔會好貴?

平過你打針先啦! 佢地而家$488 就可以做晒兩部機, 你自己睇: https://bora.hk/%e6%8f%90%e5%8d%87%e8%98%8b%e6%9e%9c%e8%82%8c/
Janda 發表於 2019-9-13 11:20:14
如果做機, 通常用兩部
我試過去一間黑店, 試做時是一部機, 然後hard sell我要兩部機先有效, 又留我在房兩個鐘唔幫我洗走個mask
Janda 發表於 2019-9-13 11:21:32
charlotteoly 發表於 2019-9-12 17:58
唔好打針, 治標唔治本

呢間成日聽人講價錢平唔hard sell, 但唔知要做幾多次先有效
charlotteoly 發表於 2019-9-13 13:40:42
Janda 發表於 2019-9-13 11:21
呢間成日聽人講價錢平唔hard sell, 但唔知要做幾多次先有效

我6次搞掂
快速回復 返回頂部 返回列表