TruthMall 門戶 查看主題

無針埋線邊間好? 要做幾多次先夠?

發佈者: Crystal | 發佈時間: 2019-12-12 18:21| 查看數: 23808| 評論數: 10|帖子模式

下巴有d鬆, 虎紋同眼袋又出左來, 想做最新既無針埋線. 有冇人知邊間好?
同埋試做價之後, 要做幾多次先夠? 我好怕比人hardsell好多次數, 自己budget唔多.

無針埋線邊間好

無針埋線邊間好

最新評論

Yuky88 發表於 2019-12-14 16:04:19
Crystal 發表於 2019-12-14 02:38
下?好似全部都係黑店
有冇邊間良心美容院可以推介?
同埋而家無針埋線一般要幾多錢一次? ...

我前排先做完, 收法令紋和雙下巴
而家出面一般都要二千蚊一次, 有d店開到4千蚊一次.

我可以推介你去尖沙咀的Bora beauty, 無針埋線香港呢間最好:

無針埋線優惠

無針埋線優惠

已經有人格過價, 佢地係全香港最抵做, 出面好多店收二千幾蚊一次, 得佢一間試做之後只收一千頭(新客特別優惠), 仲要係最新既機vzet, 痛感低好多.
佢地whatsapp: 66362236

gracekaoricos 發表於 2019-12-22 01:31:35
Yuky88 發表於 2019-12-14 16:04
我前排先做完, 收法令紋和雙下巴
而家出面一般都要二千蚊一次, 有d店開到4千蚊一次.

無針埋線試做優惠

無針埋線試做優惠

呢間千六蚊都唔洗就可以package價做全面,部vzet機仲要原裝正貨,香港仲邊度會有第二間? 好明顯是極限的薄利多銷
RainTai 發表於 2019-12-13 19:30:32
首先你要知道邊間唔好, 上網查一查香港美容黑店.
基本上大間連鎖店一定貴好多, 而且一定hard sell,起碼Sell你兩三萬先比你走。

香港美容黑店

香港美容黑店

另外太細間既都唔好去, 驚佢執.
同埋你既情況已經墜墜地, 唔係做一兩次就夠
Crystal 發表於 2019-12-14 02:38:39
RainTai 發表於 2019-12-13 19:30
首先你要知道邊間唔好, 上網查一查香港美容黑店.
基本上大間連鎖店一定貴好多, 而且一定hard sell

下?好似全部都係黑店
有冇邊間良心美容院可以推介?
同埋而家無針埋線一般要幾多錢一次?
Crystal 發表於 2019-12-23 16:51:14
gracekaoricos 發表於 2019-12-22 01:31
呢間千五都唔洗就可以package價做全面,部vzet機仲要原裝正貨,香港仲邊度會有第二間? 好明顯是極限的薄 ...

想問有冇人試過vzet 同 Liftera v ? 兩部無針埋線都係隔空嗎? 分別大嗎?

NaNaTC 發表於 2020-1-3 18:08:00
Crystal 發表於 2019-12-23 16:51
想問有冇人試過vzet 同 Liftera v ? 兩部無針埋線都係隔空嗎? 分別大嗎?

Vzet 係最新既無針埋線機,做既時候冇咁痛。
V zet 提拉效果比lifter v同ultra v-lift好少少,好少店有v-zet做,通常係d大店先有。
Crystal 發表於 2020-1-5 02:22:38
gracekaoricos 發表於 2019-12-22 01:31
呢間千五都唔洗就可以package價做全面,部vzet機仲要原裝正貨,香港仲邊度會有第二間? 好明顯是極限的薄 ...

我試左你推介, 係即時見到效果.
不過唔係無痛, 做既時候都痛痛地.
Crystal 發表於 2020-1-5 02:23:29
NaNaTC 發表於 2020-1-3 18:08
Vzet 係最新既無針埋線機,做既時候冇咁痛。
V zet 提拉效果比lifter v同ultra v-lift好少少,好少店有v- ...

你話VZET冇咁痛我都覺得痛, 其他機都唔知點做.
facialgirl 發表於 2020-1-8 17:34:47
如果你28歲, 之前冇做過其他firm既機
第一次join要做10次先有最好效果
12下一頁
快速回復 返回頂部 返回列表