[中伏] 格爵尊享俱樂部(傳銷)呃人拆分盤, 騙局大踢爆

King 發表於 2018-6-27 12:45:48 來自手機 | 顯示全部樓層
OIC 發表於 2018-6-25 19:46
你可以說多一點你的情況嗎?

是我也是投資者,我想知有沒有人真係已到4拆已又攞到錢?另如果已到3拆而又願意平手走是否真係可以放到攞返錢?
回復 支持 反對

樓主| 中年男 發表於 2018-6-27 15:51:34 | 顯示全部樓層
King 發表於 2018-6-27 12:45
是我也是投資者,我想知有沒有人真係已到4拆已又攞到錢?另如果已到3拆而又願意平手走是否真係可以放到攞 ...

我老婆是投資者
他們初時說平均3個月就有一次拆分,1年4次就10倍返還
現在已經和原定的第四次慢了8個月,好像遙遙無期
最慘係我老婆後期加碼既錢一定永遠都等唔到
我老婆申請早期既3拆拎錢走,搞了一個月他們還是說處理中
就算拎到,我老婆後期既好多都仲係一拆,蝕到入肉
回復 支持 反對

King 發表於 2018-6-27 22:12:38 來自手機 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-6-27 15:51
我老婆是投資者
他們初時說平均3個月就有一次拆分,1年4次就10倍返還
現在已經和原定的第四次慢了8個月, ...

請問點樣申請3拆提早攞錢
回復 支持 反對

faywong123 發表於 2018-7-7 01:15:35 來自手機 | 顯示全部樓層
OIC 發表於 2018-6-25 19:46
你可以說多一點你的情況嗎?

扼要說一下(用的是例子及代號):
例如十萬港幣,買了5000G幣
例如我打算在3拆離場,有4萬G幣,首先要換成L分
- 用每天的價位換,
- 只能夠分批換
經過慢長的換,換成了一大堆L分(例如有10萬L分)
到L分變賣成錢的步驟,
- 每次只能掛賣G幣總分的10%(5000x10%=500分)
- 每次只能掛賣一條
問題是不知掛賣到何時,是排隊嗎?是被人選買嗎?無人答到你,又有人說散分無人買;但L分卻不能組在一起掛賣。
我未成功賣出過任何L分。然後就沒有然後了。
回復 支持 反對

King 發表於 2018-7-7 11:33:56 來自手機 | 顯示全部樓層
faywong123 發表於 2018-7-7 01:15
扼要說一下(用的是例子及代號):
例如十萬港幣,買了5000G幣
例如我打算在3拆離場,有4萬G幣,首先要換 ...

咁傘有無人攞過錢
回復 支持 反對

faywong123 發表於 2018-7-7 16:53:14 來自手機 | 顯示全部樓層
King 發表於 2018-7-7 11:33
咁傘有無人攞過錢

我攞唔到錢。
就算現在有人跳出來說攞到錢,都要問問是最近攞到?還是3月或以前?
另外就算是最近攞到,是用一般(最初所說)的方法?還是要做其他的事(例如招新人之類)才攞到錢。
回復 支持 反對

樓主| 中年男 發表於 2018-7-9 16:43:48 | 顯示全部樓層
faywong123 發表於 2018-7-7 16:53
我攞唔到錢。
就算現在有人跳出來說攞到錢,都要問問是最近攞到?還是3月或以前?
另外就算是最近攞到, ...

我老婆申請了快兩個月,一樣拎唔到
佢地就快爆煲,周圍傳開去,唔好比佢地繼續呃人,特別是大陸
回復 支持 反對

faywong123 發表於 2018-7-9 17:20:53 來自手機 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-7-9 16:43
我老婆申請了快兩個月,一樣拎唔到
佢地就快爆煲,周圍傳開去,唔好比佢地繼續呃人,特別是大陸 ...

可否講解下是怎樣申請擺錢?
回復 支持 反對

樓主| 中年男 發表於 2018-7-9 18:35:02 | 顯示全部樓層
faywong123 發表於 2018-7-9 17:20
可否講解下是怎樣申請擺錢?

我老婆讀書唔多,一個師奶仔,點會識申請換L分咁Q麻煩
在香港佢地跟本連公司都冇,所以只能搵一個叫Clara Ng既人幫手,即是佢上線,計劃介紹人
回復 支持 反對

King 發表於 2018-7-15 16:14:16 來自手機 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-7-9 18:35
我老婆讀書唔多,一個師奶仔,點會識申請換L分咁Q麻煩
在香港佢地跟本連公司都冇,所以只能搵一個叫Clara ...

點解無人報警?
回復 支持 反對