[正評] btl exilis ultra 360效果如何?

kinyan_yan0 發表於 2022-8-24 14:37:34 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
本人係典型OL 已經係三字頭既年紀
細個會覺得「膠原流失」同我有好大段距離先會發生
冇諗過係我25歲開始出皺紋既時候先發現自己唔再年輕
呢幾年我Keep住早睡早起、飲食均衡、搽天然護膚品、食保健品、吸收好多營養
發現原來全部都有用好健康,入面就feel到啦! 但皮膚上依然係好多細紋,唔用化妝品就會睇得好清楚...

女人三十, 仲未出嫁既我已經唔夠班廿歲既鬥
唯有自己搵方法去一而再, 再而三咁用勁厚既遮瑕遮住d細紋...
但呢樣係呃到人呃唔到自己既方法
所以我唯有用錢去解決, 我走左去打botox
3個月之後又出返d紋, 上癮咁打
之後意識到唔對路, 打針唔係一件正常既事,老左係要受返
之後朋友介紹下我去左做膠原槍<(非入侵性既治療當然冇打針咁快睇到效果,第一次做膠原槍我有d想做返botox)

點知係我做完之後, 即時係自己feel到firm左,第3,4日開始神奇既事出現左!!!!!
我竟然見到我d紋淡左.. 之後一個星期之後直情唔用放大鏡都睇唔到(當然超級認真睇都有好細既紋)
後尾聽朋友講膠原槍係要keep住打,同埋依家既膠原槍(由其是btl exilis ultra 360)冇hifu咁痛, 係唔需要外服內用之下竟然有d咁神奇既事
再加上我本身有做開運動既習慣, 相輔相承之下係有助促進膠原蛋白增生
效果對於我黎講真係好快見效!
我依家真係明呢個世界只有懶既女人, 冇醜既女人
唔好諗住部機幫到自己就唔去做下運動啊! 飲食中都要均衡!

如果有人想知我係邊到做歡迎留言問我! 其實邊間做都唔緊要, 最緊要係做呢部機!
不過我朋友話我好好彩, 一搵就搵到間唔hardsell之餘價錢又抵做
回復

KYANL 發表於 2022-8-24 14:39:30 | 顯示全部樓層
冇圖冇真相 打手? 即係邊間做
回復 支持 反對

樓主| kinyan_yan0 發表於 2022-8-24 14:43:44 | 顯示全部樓層
竟然覺得我係打手 我自己本身覺得做機冇用
所以我好依賴BOTOX同自己飲食/運動
我做完之後都係覺得係部機勁(當然美容師手勢都好重要)

你可以睇下我張圖 打埋前後
回復 支持 反對

Venus_yu0125 發表於 2022-8-24 14:47:20 | 顯示全部樓層
就咁睇你讚到天上有地下無又真係幾似btl既打手 不過呢部機有幾勁應該好多人都知
都唔洗點做marketing都大把美容院有入 樓主講得岩
既然機咁勁 美容師手勢先係重點
因為我試過呢d射頻機俾d妹妹仔美容師一失手 印左眼皮一下
好彩真係電光火石之間0.01秒 如果唔係我真係玩完
樓主你呢間係邊到?
回復 支持 反對

FIFI_9 發表於 2022-8-24 14:50:19 | 顯示全部樓層
我做開THERMATRIX....... 唔知有咩分別呢?
回復 支持 反對

樓主| kinyan_yan0 發表於 2022-8-24 14:52:19 | 顯示全部樓層

我係呢間做, 唔知thermatrix係咩, 都係膠原?
我都想知有咩分別
回復 支持 反對

RainTai 發表於 2022-8-25 19:23:09 | 顯示全部樓層
btl 360效果係好,不過好貴,打局部都要$2000, 成塊面加埋便$6000一次,消費唔係
我都係間中打一次,去飲前先打,打全臉。
如果我有錢,每個月都打,我諗真係可以3年不老
回復 支持 反對

KYANL 發表於 2022-10-6 12:15:44 | 顯示全部樓層
RainTai 發表於 2022-8-25 19:23
btl 360效果係好,不過好貴,打局部都要$2000, 成塊面加埋便$6000一次,消費唔係
我都係間中打一次,去飲 ...

我做個間冇你呢間咁貴
你睇下連結
全臉先$2400
回復 支持 反對