[正評] 瓷溫機咩人唔做得? 絕對要留意清楚!

小琉球 發表於 2023-1-11 15:56:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

瓷溫機不適合人士:
1. 玫瑰痤瘡、部位敏感發炎
2. 靜脈曲張部位
3. 裝有心臟起博器、永久植入物 (金屬板、螺釘)
4. 新疤痕或傷口
5. 皮膚植入物 (面線、透明質酸、肉毒桿菌)
6. 外科手術 (3-6個月內)

唔知點解冬天會好想做瓷溫機
除左因為佢暖笠笠之外,仲有佢微電流可以減輕痛楚
岩哂我呢d係office返工做到腰酸骨痛既人!

Theranova 520C 以科技融合中醫概念,利用生物電流通過利激感覺神經纖維,舒緩神經、暢通經絡、行氣活血,並有助於缓解肌肉酸痛及疲勞,實現無痛無創仿針灸功效。協同35-50°C溫感治療,以預設溫度恆溫按壓,可達到溫通經絡、行氣活血、逐寒散結、活化細胞,更能去除身體寒氣,如腸胃問題、疼痛、婦科問題等,都可改善。

功效
天然納米陶瓷粉能均勻釋出生物性遠紅外線,提升人體體溫、增進免疫力。
通過空穴擊壓,活化細胞,促進新陳代謝、血液及淋巴循環,將體內堆積已久的廢物隨代謝排出,打造恆溫好體質。
***建議:以連續12次為一個完整療程,每星期1-2次,以獲取最佳效果

除左腰酸骨痛,女仔最岩做埋暖宮驅寒~
唔知大家做瓷溫機會想做邊一PART呢?

回復

FIFI_9 發表於 2023-1-11 16:09:28 | 顯示全部樓層
我做過舊型號個部,個機頭好似冇咁多選擇
我想做肩頸
回復 支持 反對

樓主| 小琉球 發表於 2023-1-11 17:17:00 | 顯示全部樓層
FIFI_9 發表於 2023-1-11 16:09
我做過舊型號個部,個機頭好似冇咁多選擇
我想做肩頸

你可以試下新機Theranova 520C
回復 支持 反對