[中伏] Perfect Medial 比人話黑店, 真係話得不錯

charlotteoly 發表於 2017-7-6 08:33:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
經常都有人話Perfect Medical是黑店:

必瘦站 Perfect Medical 超級黑店
http://www.hklovely.com/misc.php?mod=tag&id=4115
(出處: 香港少女論壇)

位於朗豪坊既Perfect Medial, 出左名條數最好, 即是hard sell最勁

我之前比佢既試做價呃左上去, 冇上網查清楚/問清楚朋友就買左五萬蚊療程, 想來相當後悔
一千蚊一次既潔臉-green pill, 連黑頭都清唔到, 做完我仲見到自己成個鼻都係黑頭!
之後佢地話免費送我一次貴價療程 - Fremage
然後佢地SELL我做3萬蚊一次既Fermage. 話我需要做6次
原價3萬蚊一次, 而家比我6萬蚊有6次, 因為我是VIP
Thermage變Fermage 必瘦站向消委堅持客搞錯
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160124/s00002/1453571534642
必瘦站子公司拒答與Fermage關係
https://news.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20160124/s00002/1453571536248

Fermage? 聽都未聽過既雜牌機, 療效成疑, 你邊度值咁貴?
可以隨便送比客人做既療程, 羊毛出自羊身上, 成本價可能幾百蚊都唔洗.

到走既時候, check out你要睇清楚, 因為佢地好鐘意寫一大堆你冇做過既服務, 扣你格數!

提醒大家, New Beauty 同 Perfect Medical是同一集團, 大家小心

回復

gracekaoricos 發表於 2019-8-16 11:56:24 | 顯示全部樓層
佢地最叻用試做價呃你上去hard sell.
已經越來越多人知佢地衰野.
而家佢地出到免費試做呃人上去

Perfect Medical開到6千蚊做一次皮秒, 根本貴到痴晒線
去美容店而家第一樣要揀既, 就係唔hard sell
http://bit.ly/2P1JLVS
我去上面做, $1XXX一次皮秒, 仲要打3 round, 試做價都係$488
回復 支持 2 反對 0

麥健翹 發表於 2018-3-1 08:44:19 來自手機 | 顯示全部樓層
Perfect medical 黑店係事實!唔止hardsell甘簡單!
(關鍵字:Perfect Medical Picoway 好唔好)
網上不斷賣廣告既Perfect medical/ New beauty group/ Dr Perfect medical, etc 係Perfect Shape 必瘦站其下品牌,大家睇到甘吸引既廣告入左去試做係正常,但真的要搜尋下美容店聲譽。
(重點)將一部法拉利價值既Picoway 皮秒激光去斑賣到比一般激光去斑更差,將度數較到最底,做完無效果,說明顧客要打多幾次先去到斑,引導顧客簽20萬不等既單,1次療程費用比一般去斑貴6倍,一般去斑15000蚊十次已經去到既斑,Picoway 要20萬以上。
大家選擇療程消費前一定要問清楚,美容院經營手法不良,聲譽再好既儀器機都係假。網上廣告可以係假,關鍵字搜尋先有機會查到更多真相。
忠告:不要將財富助長更多既人受害,不要助長無良企業擴展,消費前了解更多!
回復 支持 反對

eunice_0403 發表於 2018-3-5 07:29:54 | 顯示全部樓層
Perfect medical 我都係受害者
佢地不當既銷售手法同張單所顯示既貨品錯誤
仲有係簽署時冇比我睇有關條款同埋冇人同我講過係會有''有關條款",佢地係有心隱瞞
我決定今日再去交涉
睇下可唔可以退款
回復 支持 反對

Abcde 發表於 2018-8-8 02:36:03 來自手機 | 顯示全部樓層
eunice_0403 發表於 2018-3-5 07:29
Perfect medical 我都係受害者
佢地不當既銷售手法同張單所顯示既貨品錯誤
仲有係簽署時冇比我睇有關條款同 ...

Eunice_0403: 他們肯退款嗎?
回復 支持 反對

evandes 發表於 2018-11-15 00:40:46 | 顯示全部樓層

你哋有冇人成功退款呀? 我都畀佢哋氹咗好多錢呀!!
回復 支持 反對

LingLing 發表於 2018-11-16 15:40:46 | 顯示全部樓層
evandes 發表於 2018-11-15 00:40
你哋有冇人成功退款呀? 我都畀佢哋氹咗好多錢呀!!

基乎從來冇人可以成功係呢間垃圾退款
回復 支持 反對