[難分真與假] Perfect Medical 好唔好架? 新手問

lazy 發表於 2020-4-8 10:11:52 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
Perfect Medical 好唔好架? 真心問
因為我知道網絡上好多打手, 真心想問好唔好
如果唔好點解會咁多分店既?
有無人可以比到中肯既答案?
回復

charlotteoly 發表於 2020-4-13 12:08:08 | 顯示全部樓層
唔洗問都知道答案,除非你係Perfect Medical 打手,所以先設個咁撚ON9既問題為自己平反:
https://www.truthmall.com/forum. ... &extra=page%3D1

回復 支持 反對

RainTai 發表於 2020-4-14 16:50:02 | 顯示全部樓層
打手?你講緊你自己?
虧你個打手敢上來問好唔好。

第一佢價錢貴,佢劏客勁,食水極深,分店自然比人多。
第二佢不斷Sell,每次上去都要你買野,整合再整合。
第三服務其差,約好左時間,夠膽死要客人訓低床等兩個鐘,客人D時間唔係時間?原因係所有美客師都係新客優先,劏客優先。

一間咁垃圾既美客院,居然可以在香港做到咁大。足以證明香港政府監管不力。所有Perfect Medical既受害者,都巴不得呢間垃圾永遠消失,同時將涉案人充公資產,然後判監。

我去朗妍美肌打hifu, 價錢平Perfect Medical一半!仲要買5次就OK,唔洗比人HardSell完10次又10次。

回復 支持 反對

facialgirl 發表於 2020-4-15 22:05:42 | 顯示全部樓層
RainTai 發表於 2020-4-15 22:00
打手?你講緊你自己?
虧你個打手敢上來問好唔好。

平一半都唔算抵,因為好多時Perfect Medical開既價錢,係1D良心店既3-5倍價錢。
佢地真正平既只有試做價,當然上到去好多時都會變左另一樣野。
回復 支持 反對