[中伏] ptgf tg group VIP CLUB伏到仆街, 不看必定後悔

人妖小愛小斯 發表於 2021-5-14 16:14:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
相信大家都聽過一個ptgf 群組,人面有個admin叫小愛,佢可以係機械人,同時亦係一個人妖。
呢個ptgf group, 好多女叫賣,但大家試過都知,都係貨不對版既劣質agent女為主。
咁佢果個要比錢先加入到既群組,vip club會唔會好D,有D高質素既女仔可以約到?

ptgf tg group

絕對唔會,根本就同一班女。其實只係將D好少少既女,吊高黎賣,小愛本身就係一個agent.

Group入面既其中一條女, Janice, 睇張plan圖都已經知係agent女,唔信可以試下,點解咁肯定?
回覆睇答案
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

你agent女唔緊要,質素高D我都由得你,但根本就係果班30+, 夜總會老雞。你拎出黎賣之餘,仲要比錢入會,on9的嗎?

一個非常多巧合既傳言
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

uetucebehi 發表於 2021-6-19 18:29:11 | 顯示全部樓層
個仆街垃圾小愛vip club, 大家千祈唔好比錢入

我上個月比錢入左,約左個chole, 真人A cup胸,個胸平到得層皮。成條腰都係豬肉,好撚肉酸。都要收2800

最激氣係我今日去深水埗叫雞,鴨寮街256號上一層,竟然見番佢! 只係$500
$500既雞,我竟然要比錢小愛入會約,之後再用6倍價錢食!
回復 支持 1 反對 0

lucasauk 發表於 2021-5-14 16:59:37 | 顯示全部樓層
really would like to see how that goes
回復 支持 反對

lucasauk 發表於 2021-5-14 17:45:59 | 顯示全部樓層
如果我早啲睇到呢個post就係跌少啲錢....
回復 支持 反對

antony30000 發表於 2021-5-14 19:22:43 | 顯示全部樓層
let me cccccccc
回復 支持 反對

KeniceLeung 發表於 2021-5-17 14:04:12 | 顯示全部樓層
我試過,根本個tg group流到仆街
入面既女完全冇透明度,寫住E奶到除衫可以變B,仲要係肥底, 肚腩大過波!
比我知邊撚個係小愛,我實搵人斬柒佢
回復 支持 反對

ssiicc33 發表於 2021-5-23 15:37:04 | 顯示全部樓層
Let me see see thx~
回復 支持 反對

flywithmiles 發表於 2021-5-30 09:16:54 | 顯示全部樓層
let me seeee
回復 支持 反對

chloebbchu 發表於 2021-6-10 18:52:39 來自手機 | 顯示全部樓層
I want to see
回復 支持 反對

kong 發表於 2021-6-13 16:46:00 來自手機 | 顯示全部樓層
回復 支持 反對

kong 發表於 2021-6-13 16:46:43 來自手機 | 顯示全部樓層
回復 支持 反對