[難分真與假] 香港心皮秒好唔好? $1200皮秒激光係咪呃人?

mallow 發表於 2022-1-2 01:44:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
我知道$300、$400既一定唔完整,打幾下就係咁hard sell。
但香港心個皮秒激光,用最貴既機+埋醫生,才$1200, 仲要唔係試做價,每人限買5次。
有冇可能咁平?
因為出面皮秒一般都$1400 - $3000
好多美容院用大陸機都要收$1680, 買最大package折盡都要$1260, Bora beauty出名親民價,買得多都係$1260一次。  
香港心用最新既第二代picoway + 醫生 都只係$1200一次,有可能嗎?

香港心 皮秒激光

香港心 皮秒激光

回復

Lavine.Chow 發表於 2022-1-2 16:14:13 | 顯示全部樓層
皮秒我冇試過,但我試過一個過敏檢測:
https://hk-hearts.hk/%e9%81%8e%e ... EAAYASAAEgJ9TPD_BwE
網上寫到明碼實價$1800
上到去都唔係,話我個仔個情況唔同,開左個$13XXX既檢測package比我個仔。

皮秒你都諗到平到唔合理,你自己諗。試完再話比我知。
回復 支持 反對

facialgirl 發表於 2022-1-10 19:38:25 | 顯示全部樓層
不可能!
去Dr. reborn做,同一部機(picoway第二代),試做價都要$3200
不可能$1200做到,我才不會信。
回復 支持 反對

樓主| mallow 發表於 2022-1-11 18:13:21 | 顯示全部樓層

我試左,但我唔識得分部機真假,而且得10分鐘服務,全個過程都唔舒服。做之前又等得耐,等都等成個鐘。

所謂包醫生只係望一望,唔係醫生幫你做,咁樣包唔包都冇乜所謂
回復 支持 反對

FannyLai 發表於 2022-1-24 17:21:10 | 顯示全部樓層
Picoway 根本未出第二代!
單是呢點已經唔可信。
picoway雖然好,但已經出左5年以上。
回復 支持 反對

Hanghk 發表於 2023-1-5 01:44:05 | 顯示全部樓層
我就唔夠膽冒咁大風險去做, 不過要靚點都要洗錢的, 但要用得有價值
回復 支持 反對