[中伏] 格爵尊享俱樂部(傳銷)呃人拆分盤, 騙局大踢爆

Jessicalinjess 發表於 2018-7-19 22:24:31 來自手機 | 顯示全部樓層
Antonio 發表於 2018-7-17 20:09
我想集合大家嘅資料俾警方,大家俾 你們 contact 我,求求你們!!!

我都係苦主,求聯係
回復 支持 反對

樓主| 中年男 發表於 2018-7-24 10:57:35 | 顯示全部樓層
Jessicalinjess 發表於 2018-7-19 22:24
我都係苦主,求聯係

我已經報了警,警察叫我聚集多D人先可以立案
我已經召集了其他苦主,7月25日下午5時一起到大埔警署報案室報案
帶齊所有計劃書,申請時簽的文件,WeChat/WhatsApp對話內容
回復 支持 反對

happybaby 發表於 2018-7-25 13:17:28 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-7-24 10:57
我已經報了警,警察叫我聚集多D人先可以立案
我已經召集了其他苦主,7月25日下午5時一起到大埔警署報案室 ...

我也是! 可否JOIN你們GROUP CHAT
回復 支持 反對

happybaby 發表於 2018-7-25 13:47:47 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-7-9 18:35
我老婆讀書唔多,一個師奶仔,點會識申請換L分咁Q麻煩
在香港佢地跟本連公司都冇,所以只能搵一個叫Clara ...

我也是苦主, 如何找你
回復 支持 反對

OIC 發表於 2018-7-25 16:28:00 來自手機 | 顯示全部樓層
回復 支持 反對

ABCD 發表於 2018-10-11 11:25:45 | 顯示全部樓層
件事有冇下聞...................... ???    報警可唔可以取回本金 ??? 我投資了很多儲蓄  
CLARA NG 電話是 94810960
全名 NG CHOU YUE
佢住火炭 御龍山的
回復 支持 反對

ABCD 發表於 2018-10-11 12:16:07 | 顯示全部樓層
Antonio 發表於 2018-7-16 20:29
我想問有無Clara電話俾到我

件事有冇下聞...................... ???    報警可唔可以取回本金 ??? 我投資了很多儲蓄  
CLARA NG 電話是 94810960
全名 NG CHOU YUE
佢住火炭 御龍山的
回復 支持 反對

ABCD 發表於 2018-10-11 12:17:09 | 顯示全部樓層
OIC 發表於 2018-7-25 16:28
大家可以加入下面Facebook 群組:
https://m.facebook.com/home.php?_rdr#!/profile.php?id=87914527889070 ...

JOIN 唔到..................
回復 支持 反對

樓主| 中年男 發表於 2018-10-12 17:33:09 | 顯示全部樓層
ABCD 發表於 2018-10-11 12:17
JOIN 唔到..................

我JOIN到,分真假,防中伏:
https://www.facebook.com/groups/879145278890708/

你幾時比錢?越快報警越好,帶齊文件去警署,搵商業罪案調查科。
回復 支持 反對

Wilson1984211 發表於 2018-11-9 15:27:50 來自手機 | 顯示全部樓層
中年男 發表於 2018-10-12 17:33
我JOIN到,分真假,防中伏:
https://www.facebook.com/groups/879145278890708/

我想知有冇下文?
四拆左放左分都冇錢對
回復 支持 反對