[中伏] ptgf telegram 牛屎group再遇agent女, mami report

搵食男 發表於 2019-3-20 19:09:21 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
早前有兩個telegram channel. 一個叫romantic moment, 一個是名為牛屎開既PTGF廣告平台
romantic moment是agent集團, 傻既先會比錢佢地. 而聲稱No agent既PTGF廣告平台, 仲有report區
我見佢有咁多report, 不虞有詐, 於是比左錢試.

點知所謂既mami, 原來又係agent女, 仲要係我之前遇過3次, 3次都唔比我關門, 堅持屈我車錢既假相agent女

而呢條女, 好多人都比佢呃過, 比人起埋底, 超級black list

前排rock開post講2800是agent價, 點名批評佢
2800是最新agent價
http://www.hkbigman.net/forum.ph ... 83048&fromuid=12547

網上流傳既相:

你見到佢成副身材墜晒, 又出名呃車錢, 又擺明跟agent, 仲話跟agent冇問題, 呃人車錢都冇問題, 鼓吹其他人跟agent.

咁既垃圾, 居然在牛屎搞既報告區, 有3份report, 3份都一致好評, 仲要比佢身材8分, 又話佢有前有後.
photo_2019-03-20_18-35-43.jpg photo_2019-03-20_18-35-47.jpg photo_2019-03-20_18-52-14.jpg

咁大家都知道佢地既report有幾準. 其實佢一個acc都有5個人管, 要出3份report又有幾難.
多得牛屎唔少, 我跌第四次$200比呢條女.

之後我再約其他女, add左一個, 到見面時我發現原來我早有佢wechat, 只係在牛屎group係add telegram.
而我平時約開佢2000, 佢在牛屎既PTGF廣告平台, 開2200

比錢加入唔係問題, 但都唔好令我失望啦.
全個PTGF廣告平台, 約到既女好少, 仲要有agent女.

最後, 當我去投訴時, ptgfhk大group既admin話同牛屎呢班人冇關係, 牛屎係抄佢地group名, 然後再誤導人去佢地個PTGF廣告平台, sell佢地班女.

之前佢地個channel都仲有相睇, 之後冇晒相睇, 搞到估估下. 而佢地話romantic moment偷佢地相, 唔知佢地邊個偷邊個, 但可以好肯定咁話比大家知, 佢地絕對同佢所講既no agent好大出入
回復

Fransdfsreide 發表於 2019-3-21 15:11:54 | 顯示全部樓層
我唔否認牛屎個ptgf廣告平台有agent女
但都好過romantic moment.
romantic moment全部3500起, agent食佣極深. 仲要好多相都唔知幾多年前
回復 支持 反對

KeniceLeung 發表於 2019-3-22 12:56:36 | 顯示全部樓層
比錢入會好平常,冇錢咪學人玩。
不過我都中左伏,入面約左個agent女
photo_2019-03-21_11-03-08.jpg photo_2019-03-21_11-03-06.jpg

其實一睇佢個價咁高就覺得好得好大機會agent. 見佢個平台寫住no agent, 結果出到來都是agent女,22歲,33D, 全部都假,最後都係比200車錢走人,最慘係我時間好寶貴,白白等佢一個鐘

回復 支持 反對

張三 發表於 2019-5-14 11:24:08 | 顯示全部樓層
佢地加左價, 要捐500先比入會
真牛屎表面上好似好好人, 叫你捐錢去福利機構
事實係佢地同agent集團私通, 根本入面有7成都係agent吸毒女
如果唔係有agent回佣, 佢地賺乜錢? 點解咁落力踩其他平台, 叫人加入佢地?
仲有, 一講佢地壞話, 立即被踢出群組. 一講其他平台, 佢地立即話其他既都係agent
事實佢地既收入, 就係來自agent回佣. 入面得1,2條女冇跟agent, 但都上晒年紀, 而且其他平台都約到
真係出來玩, $500唔係錢, 只係比得錢, 冇人想食agent吸毒女
回復 支持 反對

Decade 發表於 2019-10-29 13:06:27 來自手機 | 顯示全部樓層
我要牛屎ptgf個tg group,電話洗左機 無左 有無師兄幫幫我
回復 支持 反對