[正評] [內含真PTGF名單]Millionbb 是 agent網? 試完後找到的真相

Fransdfsreide 發表於 2019-4-8 15:21:07 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
在網上和群組, 最近當大家煩惱應該去邊度搵ptgf時,
每次有人提出在millionbb搵到, 會有人話: [agent網, 唔好試]
但眼見越來越多人話在millionbb搵到真ptgf, 最後我都係比錢試下

首先何謂agent? 即是中介、馬伕. 識玩既人都一定唔會約馬伕既女, 因為一定係假相、大年紀、又貴又呃人
詳見: 援交術語

而跟據最新rock哥提出最簡單既鑑定方法, 就係睇佢係唔係agent價, 同係唔係開房先
2800是agent價
有人用左這方法, 的確是輕易搵到真CC, 成功逃離agent女
新手第一次約到傳說中的真CC

表面上millionbb是一個交友網, 事實上都係, 好多女會員都係純交友, 但有一個暗號, 就係[陪]字
有d女約會內容寫明[陪你]. 有d女更大膽, 寫埋3圍, 基本上你一眼便看出她們不是一般想交友的女會員

當我比完錢millionbb, 拎左好多contact,
隨便一問,
發現millionbb 入面好多女都係1500、1800、2000,什至出現1300,同IG一大堆2800/3200agent價,簡直兩個世界

真PTGF

真PTGF

內裡有好多好高質既後生女, 但價錢唔一定平(示意圖, 非當時人)

真CC,坨地

真CC,坨地

要價錢平既港女都有, 低至1300, 需然唔夠後生, 但個樣已經好過大部分agent女

實會有人話: [口講無憑,你話乜都得啦]

我自己在millionbb 揾到既真cc/真ptgf, 隨便講都講到廿幾個出來:
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

我諗香港已經有超過一半ptgf投靠左millionbb, 而且佢地仲有大量台灣女加盟, 你去到台灣都有得玩

係咁點解會有d人話係agent網, 細問佢millionbb id之下, 發現佢地根本都冇比錢join, 只係free member
free member係一個contact都拎唔到, 除非個女仔公開自己wechat/whatsapp.
而呢堆咁公開既女自然是agent, 因為佢地根本唔需要優質客人, 反正都是10分鐘服務

另外有D人連free member都唔係, 純粹出於:
1. [我約唔到, 你都唔可以約到]
2. [個個比錢入會先有得約, 做壞規柜]
3. [如果冇呢個網, 就唔需要比錢入會都約到條女]
4. [點解要比錢人地賺?]
5. 他是agent, 如果你加入這平台約1500-2000既真PTGF, 佢地2500/2800既假ptgf就會冇晒客.

每個人有自己見解, 我對第3點有另一個睇法, 如果冇一個好平台, 根本連約到條女既機會都冇. 就正如IG不是好平台, 最後好多女都唔做.
就正如冇夜總會, 唔會有舞女. 想免費入夜總會帶女出街, 想法很幼稚. 在台灣搵援交, 一樣要比錢先拎到contact, 入場費更高達4000台幣
比錢佢地賺唔緊要,好過比agent呃錢呃時間。會費先4百蚊兩個月,入一入夜總會都唔止呢個價錢
如果連呢三百幾蚊都唔想比, 係咁班女唔想比你約都合理, 因為都幾難信你彈完會肯比車馬費

回復

Will327 發表於 2019-4-8 19:49:28 來自手機 | 顯示全部樓層
富豪會員唔係98一個月?
回復 支持 反對

Joewongg 發表於 2019-4-10 01:30:11 來自手機 | 顯示全部樓層
Thxxxxxxxxx
回復 支持 反對

tttng001 發表於 2019-4-11 21:58:03 | 顯示全部樓層
::::::::::::D
回復 支持 反對

Rickythegreathk 發表於 2019-4-19 09:43:29 來自手機 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復 支持 反對

sochun1992 發表於 2019-4-26 19:59:17 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復 支持 反對

ken33 發表於 2019-4-27 22:12:05 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccc
回復 支持 反對

Zwei0821 發表於 2019-5-4 18:01:56 來自手機 | 顯示全部樓層
Niceeeeeeeee
回復 支持 反對

jny189 發表於 2019-5-6 10:56:42 | 顯示全部樓層
thank you
回復

TommyYY 發表於 2019-5-8 14:43:34 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對