[難分真與假] 眼袋槍價錢我見到$188一次, 點解好多人都話呃人?

CelinaYeung 發表於 2021-10-9 01:14:49 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
上google搵眼袋槍價錢, 最平係呢間只需$188, 但做美容既朋友叫我唔好試, 話係呃人, 唔會有咁平

眼袋槍價錢

眼袋槍價錢

疑問1: 佢出得google 廣告, 都會係呃人嗎?
疑問2: 佢寫住有7間分店, 都信唔過?
疑問3: 入到去寫明無效包退, 而且都只係$188

我朋友係咁叫我去佢果間, 一問幾錢, 竟然要$680一次, 仲要買12次. 即是$8160.
雖然個朋友識左好耐, 但貴咁多, 我懷疑係我朋友呃我多D. 我咁諗會唔會好衰?

回復

facialgirl 發表於 2021-10-9 23:27:26 | 顯示全部樓層
疑問1: 佢出得google 廣告, 都會係呃人嗎?
疑問2: 佢寫住有7間分店, 都信唔過?
疑問3: 入到去寫明無效包退, 而且都只係$188

我朋友係咁叫我去佢果間, 一問幾錢, 竟然要$680一次, 仲要買12次. 即是$8160.
雖然個朋友識左好耐, 但貴咁多, 我懷疑係我朋友呃我多D. 我咁諗會唔會好衰?

1. 出得google廣告唔代表唔呃人, 正如facebook廣告最多呃人, 有錢就賣得

2. 多分店唔代表乜, 上市公司都好多呃人. 佢唔謀取暴利又點會多分店? 好多呃人既公司靠呃人謀取暴利

3. 上到去你唔會做這療程, 佢一定話你唔適合, 然後推貴幾十倍既比你.

所謂眼袋槍, 即是膠原槍. 部機要成本, 又有發數消耗, 冇可能$188一次比你. 出面打膠原槍只做眼, 一般都要$600-$1800一次, 睇你用乜野機.
所以你朋友收你$680一次相當合理, 亦可靠. 反而$188, $1888/10次, $3888/10次呢D都係呃人, 你上到去就會同你講做呢樣冇效, 叫你做其他野.
而由於$188, $1888/10次, $3888/10次呢D 好多時仲用免費試做吸客, 佢地既正價會比一般美容院貴兩倍, 去維持番免費試做、facebook/google廣告費昂貴成本.

所以你應該信你朋友, 去你朋友度做眼袋槍好過

回復 支持 反對

RainTai 發表於 2021-10-10 11:54:26 | 顯示全部樓層
$188就一定呃人
我去Dr.reborn,佢facebook廣告都係寫$1888/10次無效包退,上到去變左我個情況唔可以無效包退,要轉用勁D既機。
$680算平,  我在Dr.reborn 做千幾蚊一次,做左12次都冇乜效果。
我對眼袋槍既效用好懷疑,你都唔好有任何期望。
回復 支持 反對

charlotteoly 發表於 2021-10-11 14:50:03 | 顯示全部樓層
RainTai 發表於 2021-10-10 11:54
$188就一定呃人
我去Dr.reborn,佢facebook廣告都係寫$1888/10次無效包退,上到去變左我個情況唔可以無效包 ...

其實出面好多眼袋槍都係山寨機或較低度數。
dr. reborn咁大間公司應該係用正版機,如果你都冇乜效,證明唔係鬆弛問題,仲有其他問題。

你應該試下bora beauty個皇牌去眼袋療程,價錢唔貴,做完好多人都讚:
https://bora.hk/%E5%8E%BB%E7%9C% ... %9A%E5%83%B9%20$988
回復 支持 反對

ThomasNig 發表於 2024-2-9 11:04:16 | 顯示全部樓層

Thanks!

Absolutely delighted to join this occasion! The interest and depth of thought are really commendable. The info shared is merely great!

Thanks all of you!
回復 支持 反對