[中伏] gf_connie 一樓一500蚊咁既質素

張三 發表於 2017-6-26 01:08:17 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
今日試完, 好撚差既臭雞
話佢一樓一500蚊咁既質素, 已經講好左佢, 實際上一樓一500蚊好多女都好佢好多.
而佢竟然收2400

見到又17歲, 又乜服務都冇
以為係學生妹, 乖乖女, 但見面就發現好大出入
首先佢本身有番工, 個樣絕對唔係17歲, 起碼都22,23歲
2. 佢絕不是48KG, 起碼都55KG, 微胖
3. 佢個樣同佢寫比自己既report[個樣唔差]好大出入, 豆屎眼, 戚眉, 成個大陸樣咁. 絕對係中下, 在MK求其搵件都好樣過佢.
但唔緊要, 反正我在IG都中左N次伏, 未遇過好野, 見佢個波ok大, 真人比相白, 就試下

一除衫, 原來pushup bra, 都冇乜波, 然後全身都係紋身.
搞野時佢隻腳好吉, 成腳腳毛, 下面好大味, 我戴左dom都驚有病
冇kiss, 冇計傾, 零gf feel, 狂食煙, 垃圾一件. 好後悔當時唔即彈!

正面到背面都係紋身

樣: 3.5/10
身材: 6/10
GF feel: 0/10

我覺得佢個樣差, 可能其他人覺得好, 大家自己判斷, 佢個樣:

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

ken33 發表於 2019-4-27 22:02:47 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccccccc
回復 支持 反對

Gwsm 發表於 2019-5-13 10:25:52 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復 支持 反對

Man3 發表於 2019-5-14 18:16:36 | 顯示全部樓層
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
回復 支持 反對

nowspac22 發表於 2019-5-17 02:50:19 | 顯示全部樓層
let to see more
回復 支持 反對

tommy 發表於 2019-5-28 19:44:09 | 顯示全部樓層
See see more
回復 支持 反對

lklk2r2r 發表於 2019-6-20 22:15:16 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

邊有魚唔食貓 發表於 2019-7-8 17:35:19 來自手機 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復 支持 反對

steven10305 發表於 2019-8-29 00:57:23 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccccc
回復 支持 反對

ivantang311 發表於 2019-9-3 18:53:46 | 顯示全部樓層
thankxxxxxxx
回復 支持 反對